23/3/2020

Koronavirüs’e Rağmen Apple Yeni Macbook Air ve Yeni Ipad Pro’yu Tanıttı!

Tüm dünyada en önemli gündem korona virüs🦠. Apple ise, küresel korona virüs salgını olmasına rağmen, 18 Mart günü sessizce yeni iPad Pro’yu, iPad Pro için yeni Magic Keyboard’ı ve yeni Macbook Air’i tanıttı.


Yeni MacBook Air, Intel’in 10’uncu jenerasyon işlemcileri ile güçlendirilmiş. Ayrıca, yeni MacBook Air, Apple’ın 2015 yılında Macbook serilerinin daha ince üretilmesine olanak sağlayan, butterfly klavyelerindeki problemler nedeni ile, eski makas klavye teknolojisine geri dönmüş.

Yeni Macbook Air’in Türkiye’deki başlangıç fiyatı 7.999 TL. Bu fiyattaki konfigürasyonda, 1.1GhZ çift çekirdekli Intel Core i3 işlemci, 8GB 3733MhZ LPDDR4X bellek ve 256 GB SSD depolama ünitesi bulunuyor. En üst konfigürasyonda ise 1.2GhZ 4 çekirdekli Intel Core i7 işlemci, 16GB 3733MhZ LPDDR4X bellek, ve 2 TB SSD depolama ünitesi yer alıyor. Bu konfigürasyonun Türkiye’deki satış fiyatı ise; 17.999 TL.

 

iPad tarafında ise Apple, iPad Pro serisini daha da güçlendirdi. Yeni iPad Pro, daha hızlı olan A12Z Bionic işlemci ile birlikte geliyor. En büyük değişikliklerden birisi de, Apple’ın telefon dünyasında olduğu gibi ultra-wide kameraya sahip olması. 

iPad Pro, Türkiye’deki başlangıç fiyatı 6.399 TL. Bu fiyattaki konfigürasyonda, Wi-Fi, ve 128GB depolama ünitesi bulunuyor. En üst konfigürasyonda ise, Wi-Fi+Cellular ve 1TB depolama ünitesi bulunuyor. Bu konfigürasyonun satış fiyatı ise 11.349 TL.

iPad Pro ile birlikte satışa sunulan Magic Keyboard ise, son derece göz alıcı. Yeni dizayn’ını biz özellikle çok beğendik. iPad’e özel olarak üretilen bu klavye’de, trackpad de standard olarak sunuluyor. Apple, Microsoft Surface’in başarısından sonra, biraz kendine ders çıkarmışa benziyor. 

Yakın zamanda bu iki ürünü de detaylı olarak inceleyerek, siz takipçilerimiz ile en kısa zamanda paylaşacağız. Yeni Apple ürünleri ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz! Yorumlarınızı bekliyoruz!


Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler