20/1/2021

LG Akıllı Telefon Pazarından Çekilmeyi Düşünüyor

Şirket, akıllı telefon işinin satışı, geri çekilmesi ve küçültülmesi dahil olmak üzere tüm olası önlemleri değerlendiriyor.

LG CEO'su Kwon Bong-seok, Çarşamba günü çalışanlara şirketin olaylara iyice bakmasının ve muhtemelen "en iyi seçimi" yapmasının "zamanı geldi" şeklinde bir dahili not gönderdi. Bu en iyi seçim nedir? Görünüşe göre LG, akıllı telefon işini küçültme, pazardan tamamen çekilme ve hatta akıllı telefon işini ve varlıklarını bile satma potansiyeline sahip.

Küresel mobil cihaz pazarındaki rekabet giderek şiddetlendiğinden, LG'nin bir karar vermesinin ve en iyi seçimi yapmasının zamanı geldi. Şirket, akıllı telefon işinin satışı, geri çekilmesi ve küçültülmesi dahil olmak üzere tüm olası önlemleri değerlendiriyor.

Dürüst olmak gerekirse, bu hiç de şaşırtıcı değil. Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca, LG’nin orta sınıf ve amiral gemisi telefonları sürekli olarak Samsung ve Apple gibi rakiplerin gerisinde kaldı ve Google ve diğer Android OEM'lerinin cihazlarına göre daha az saygı gördüler.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler