20/5/2020

Masaüstü Chrome Versiyonuna Yeni Güvenlik Özellikleri Geliyor

M83 sürümünde bulunan yeni güvenlik aracı ile Chrome çok daha güvenli olacak...

Çevrimiçi güvenlik, günümüzde her birimizin çok dikkat etmesi gereken bir konu. Google Chrome en güvenli internet tarayıcısı olmasa da, güvenlik konusunu ciddiye alması takdire şayan ve bunu yeni çıkaracağı özellikle de bizlere kanıtlıyor.

Google Chrome M83 sürümü ile birlikte, kullanıcılarına yeni gizlilik ve güvenlik yetenekleri sunacak. Bu özelliklerden en önemlisi ve dikkat çekici olanı ise Chrome Güvenlik Kontrolü(Chrome Safety Check) aracı. Bu yeni araç ile Chrome tarayıcısındaki güvenlik durumunuzu kontrol etmeniz mümkün olacak. Chrome Güvenlik Kontrolü aracını kullanmak da son derece kolay ve basit; tek yapmanız gereken Ayarlar bölümünden Güvenlik Kontrolü butonunu tıklamak.

Chrome M83 sürümünün önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yayımlanacağını düşünüyoruz. Yayımlandığında Chrome tarayıcınızı M83 sürümü ile güncellemenizi öneriyoruz.

Son bir not daha ekleyelim; Güvenlik kontrol aracı sadece Chrome masaüstü sürümünde olacak. Mobil Chrome sürümü için biraz daha beklemeniz gerekecek.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler