25/6/2020

Microsoft Defender Antivirüs Uygulaması Android Platformunda!

Microsoft Son Kullanıcı Güvenliği Uygulaması Android Play Store'da!

Microsoft Defender Antivirüs uygulaması, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuzu, artık kötü amaçlı yazılım tehditlerinden ve virüslerinden korumak için, Android Play Store uygulamasından indirilmeye hazır.

Microsoft Defender uygulaması içerisinde bulunan zararlı yazılım koruma özelliği, akıllı telefonunuzu otomatik olarak tarayarak, istenmeyen kötü amaçlı yazılımlara karşı sizi korumayı hedefliyor.

Akıllı telefonunuza yeni bir uygulama yüklediğinizde veya çalıştırdığınızda Microsoft Defender, ilgili uygulamanın temiz olup olmadığını size bildiriyor. Microsoft Defender içerisinde bulunan tarayıcı koruma ve oltalama önleme özelliği sayesinde de, akıllı telefonunuza SMS, WhatsApp, e-posta yada diğer uygulamalar yolu ile gönderilen zararlı içeriklerden sizi başarılı bir şekilde koruyor.

Microsoft Defender ayrıca "SmartScreen" özelliği ile sizi güvenli olmayan kablosuz ağları veya zararlı yazılımların oluşturduğu bağlantıları tespit ediyor ve bağlanmanızı engelliyor.

Önümüzdeki aylarda Microsoft güvenlik uygulaması Defender'a yeni özellikler ve ek ayarlar ekleyeceğini ve iOS işletim sistemini destekleyen sürümünü de yayımlayacağını vurguluyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler