6/9/2021

Microsoft Flight Simulator'ın Top Gun eklentisi 2022'de geliyor

Top Gun eklentisi 27 Mayıs'ta filmle birlikte piyasaya sürülecek.

Microsoft Flight Simulator'ın Top Gun eklentisi 2022'ye ertelendi.

Microsoft'un Microsoft Flight Simulator için Top Gun eklentisi, filmin değiştirilen çıkış tarihine uyması için ertelendi. Paramount, bu ayın başlarında 2021 filmlerinin geri kalanını ertelediğini ve Top Gun: Maverick'i çıkış tarihini 27 Mayıs 2022'ye ertelediğini duyurdu.

Microsoft Flight Simulator için Top Gun eklentisi bu yıl için planlanmıştı ve Microsoft ve Asobo Studio'ya göre şimdi "filmin yanında yayınlanacak". Top Gun: Maverick'teki bazı jetler ve konumlar dışında, Asobo Studio'nun Top Gun eklentisi  ne eklemeyi planladığı hakkında hala çok fazla bilgiye sahip değiliz. Microsoft'un Flight Simulator ekibinden bir blog yazısı, “Gelecekte daha fazla bilgi paylaşmayı dört gözle bekliyoruz” diyor.


Microsoft, Xbox Series X / S için Microsoft Flight Simulator'un lansmanının yanı sıra bu yılın başlarında Top Gun eklentisini ilk olarak duyurdu.  Eklentinin teaser fragmanında gördüklerimiz, Microsoft Flight Simulator'a gelen bazı jetlere bir bakış ve hatta oyuncuların gelecek yıl inebilecekleri bir uçak gemisi.

Paramount, delta varyantıyla ilgili endişeler ve COVID-19 vakalarındaki ani artış nedeniyle Top Gun: Maverick'i 2022'ye taşıdı. Jackass Forever da gelecek yıla erteleniyor ve Mission: Impossible 7 şimdi 30 Eylül 2022'de piyasaya sürülecek.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler