3/4/2021

MSI Summit Series E16 Flip ve E13 Flip Evo 2'si 1 arada

Cesur ve gösterişli oyun dizüstü bilgisayarlarıyla tanınan bir şirket olan MSI, yeni Summit Serisi iş koluna iki kez daha eklendiğini duyurdu.

Summit E13 Flip Evo ve Summit E16 Flip, Intel’in Tiger Lake işlemcileri tarafından desteklenen dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarları.

Büyük haber şu ki, yeni Flips 16:10 ekranlarla geliyor. MSI, yeni en boy oranının benzer boyuttaki 16: 9 ekrana göre yüzde 10 daha fazla görünür ekran alanı sağlayacağını söylüyor. Bu, işletme kullanıcıları için iyi bir işaret - daha az kaydırma ve çoklu görev için daha fazla alan anlamına geliyor. Her iki model de, şirketin 4.096 basınç seviyesine sahip olduğunu söylediği MSI'nın tescilli MPP 2.0 kalemi (MSI kalemi) ile uyumlu.

İki model de uzaktan toplantılar için tasarlanmış bir dizi özellik içeriryor. Bunlar, bir "gürültü azaltma" kamerası (fiziksel bir deklanşör ve bir klavye kapatma anahtarı ile). MSI, dizüstü bilgisayarların 20 saatlik pil ömrüne sahip olacağını iddia ediyor, ki bu kesinlikle eski modellere göre çok daha iyi bir süre.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler