26/9/2021

Netflix Tudum Etkinliğinde Onlarca Dizi ve Film Açıklandı

3 saat süren Netflix Tudum canlı yayın etkinliğinde bir çok yeni dizi ve film açıklandı. Kaçıranlar için en önemlilerini listeledik.

Drifting Home

42. Japonya Akademisi Film Ödülü'nde En İyi Animasyon dalında aday gösterilen “Penguin Highway” ve “A Whisker Away” ile tanınan Studio Colorido'nun üçüncü uzun metrajlı anime filmi.
Bir yaz günü, Kosuke ve arkadaşları yıkılmak üzere olan bir apartmanı ziyaret ederler ve aniden kendilerini garip bir fenomenin içinde bulurlar.
Etraflarında gördükleri tek şey uçsuz bucaksız bir deniz. “Drifting Home” 2022'de yayınlanmaya başlıyor.

Stranger Things

Stranger Things'in dördüncü sezonu için tanıtımlar gelmeye devam ediyor, en sonuncusu Creel House adlı sevilen şov için yeni bir yer sergiliyor ve Dustin en iyi Sherlock Holmes izlenimini veriyor. Stranger Things 4, 2022'de gelmesi bekleniyor.

Red Notice

Etkinlik, Ryan Reynolds, Gal Gadot ve Dwayne Johnson gibi yıldızların oynadığı soygun filmi Red Notice'ın yeni fragmanı ile başladı. Beklendiği gibi, çok sayıda patlama ve zekice espriler içeriyor - ama aynı zamanda çok eğlenceli görünüyor. Yeni klip, öncelikle Gadot'un öne çıktığı yıldız üçlü arasındaki üç dakikalık bir dövüş sahnesine odaklanıyor.

JEEN-YUHS

Kanye West'in 20 yıllık kariyerini izleyen yeni bir belgesel.

Sandman

Uzun zaman oldu ama sonunda Neil Gaiman'ın kaleme aldığı çizgi romanın merakla beklenen uyarlaması.

Inside Job

Eski Gravity Falls yazarı Shion Takeuchi'nin bu şovu, "Komplo teorilerini gizli tutmakla görevli Derin Devlet çalışanları hakkında yetişkin bir animasyon komedi dizisi" olarak tanımlanıyor. 22 Ekim'de vizyona giriyor.

Witcher

Gösteri, bir dizi Witcher güncellemesiyle sona erdi. Bunları şöyle sıralayabiliriz: The Witcher'ın 2. sezonu için birden fazla teaser, canlı aksiyon öncesi Blood Origin'in kamera arkası görünümü ve gösterinin 3. sezon için geri döneceği haberi.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler