1/6/2020

Netflix, Uzun Zamandır Giriş Yapılmayan Hesapların Aboneliklerini İptal Ediyor

Netflix kullanıcılarının kullanmadığı bir hizmet için ödeme yapmasını istemiyor 👏

COVID 19 pandemisi nedeniyle hepimizin evde kaldığı bu dönemde, Netflix abone sayısını ciddi oranlarda arttırdı. Fakat görünüşe göre, Netflix hesaplarına uzun zamandır girmeyen birçok kullanıcı var. Bunu fark eden Netflix, insanların kullanmadığı bir hizmet için ödeme yapmasını istemiyor ve bu uyuyan hesapları tek tek iptal etmeye başlıyor.

En az bir senedir Netflix üyesi olmanıza rağmen, bu süre zarfı içerisinde platform üzerinden bir şey seyretmediyseniz, Netflix aboneliğinize devam edip etmeyeceğinizi eposta kanalı yada Netflix uygulaması bildirimi ile size soracak. Gelecek bildirime cevap vermemeniz durumunda ise aboneliğinizi otomatik olarak iptal edecek.

Bu kriterlere uyan birkaç yüzbin hesap olduğunu açıklayan Netflix(toplam abone sayısının yaklaşık %0.5'i), bu hesap sahipleri ile temasa geçtiğini de bildirdi.

Bir küçük not daha ekleyelim; eğer aboneliğinizi iptal etmeye karar verir, fakat 10 ay içerisinde fikrinizi değiştirirseniz, tüm hesap bilgileriniz, tercihleriniz ve diğer ayarlarınız korunacak şekilde hesabınıza kavuşmanız mümkün.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler