1/7/2022

OnePlus 10T Tasarımları Sızdırıldı

Bu ayın başlarında, biraz sıra dışı bir tasarıma sahip OnePlus 10T'nin spekülatif renderlarını gördük. Şimdi @OnLeaks, 10 Pro tasarımına çok daha yakın görünen yeni renderlar yayınladı, ancak yine de bazı önemli farklılıklar var.

Bu yeni görüntülerin, bir ön prodüksiyon biriminin gerçek hayat fotoğraflarına dayandığı iddia ediliyor. Arkadaki kamera çıkıntısının, önceki renderlerde olduğu gibi telefonun tüm genişliğini kapsamayacağını gösteriyorlar.

Yeni OnePlus 10T renderları, 10 Pro ile tasarım farklılıklarını gösteriyor
Sızıntı yapan kişi, mevcut OnePlus 10 Pro ile yaklaşmakta olan 10T arasındaki değişiklikleri vurguluyor. Görünüşe göre metal çerçeve plastik bir çerçeve ile değiştirilecek ve tümseğin tasarımı, özellikle etrafındaki eğimler, ince ayar yapılacak.

Dikkat edilmesi gereken iki önemli değişiklik: birincisi, ekran düz olacak ve ikincisi, Uyarı kaydırıcısı yok. Bu, markanın neredeyse başından beri var olan ticari marka özelliklerinden birini kaybeden son OnePlus lansmanlarıyla biraz tema haline geldi. Görünüşe göre artık Pro modellerine özel.

Spekülatif görseller: Yeşil renkte OnePlus 10T Spekülatif görseller: Yeşil renkte OnePlus 10T Spekülatif görseller: Siyah renkte OnePlus 10T Spekülatif görseller: Siyah renkte OnePlus 10T
Spekülatif görüntüler: Yeşil ve Siyah OnePlus 10T

Ekrana gelince, Pro ile aynı boyutta olmalı, 6.7”, ancak FHD+ çözünürlüğe (QHD+'dan) düşmesi bekleniyor. Diğer söylentiler arasında daha hızlı 150W şarj (80W'dan yukarı) ve daha az yetenekli bir kamera (OIS ana ile 50MP, 16MP ultra geniş, telefoto yok) yer alıyor. Ve elbette, yeni Snapdragon 8+ Gen 1, orijinal çipin yerini alacak. Daha iyi güç verimliliği sunmalıdır (bu, daha küçük bir pil, 4.800 mAh'ye karşı 5.000 mAh ile dengelenecektir).

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler