5/7/2021

OnePlus OxygenOS ve Oppo ColorOS Ortaklığı Başlıyor

OnePlus ve Oppo'nun perde arkasında daha fazla ekibi birleştireceğini açıkladıktan sonra kaçınılmaz olan oldu. OnePlus, OxygenOS ve ColorOS'un bir araya geleceğini duyurdu

OnePlus ve Oppo'nun perde arkasında daha fazla ekibi birleştireceğini açıkladıktan sonra kaçınılmaz olan oldu. OnePlus, OxygenOS ve ColorOS'un bir araya geleceğini duyurdu, ancak OnePlus cihazlarının üç yıl veya daha fazla Android güncellemesi alması avantajıyla.

Bir forum gönderisinde OnePlus, Oppo'nun alt markasının "OxygenOS ve ColorOS kod tabanını entegre etmeye çalıştığını" açıkladı. Görünüşe göre, değişiklik fark edilmeyecek çünkü perde arkasında olanlar oluyor.

Bu haber artık OxygenOS deneyimini geliştirmek için bir araya gelen daha büyük ve daha yetenekli bir geliştirici ekibine, daha gelişmiş Ar-Ge kaynaklarına ve daha akıcı bir geliştirme sürecine sahibiz denillerek açıklanıyor.

OnePlus ayrıca, OxygenOS'un Çin'de de Oppo cihazlarında ve OnePlus cihazlarında çalışan ColorOS yerine OnePlus markalı cihazlar için "küresel" işletim sistemi olarak kalacağını yineliyor. OxygenOS'un görsel olarak değişip değişmeyeceğinden söz edilmiyor, ancak OnePlus 9 cihazları için mevcut olan Android 12 Beta'ya erken bakışlara dayanarak bunun gerçekleşeceği oldukça açık.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler