17/3/2021

OnePlus9, 23 Mart'ta Geliyor! Özellikleri Sızdırıldı!

OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro'nun önümüzdeki hafta dünya çapında lansmanı yapılacağı için telefonun bazı özellikleri ortaya çıktı.

Son sızıntıya göre, OnePlus 9 Pro 50 W kablosuz şarj, OnePlus 9 ise 30 W kablosuz şarj ile gelecek. OnePlus 9 Pro ile birlikte yükseltilmiş 50 W kablosuz şarj cihazı da piyasaya sürülecek. Ek olarak, yayınlanan bir rapora göre OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro'nun 65W hızlı şarjı desteklediğine inanılıyor.

Display Mate tarafından A + derecelendirmesiyle OnePlus 9 Pro, 2K + 120 Hz LTPO ekran sunacak. Bu, piyasaya sürülecek telefonun güç tüketiminin, LTPS panelli telefonlara göre daha az olacağı anlamına geliyor. Akıllı telefon ayrıca QHD + çözünürlüğe sahip olacak.

Plastik çerçeveye sahip olacak OnePlus 9'un Arctic Sky, Winter Mist ve Stellar Black olmak üzere üç renkte satışa sunulacağı bildiriliyor.

OnePlus 9 serisinin dünya çapında 23 Mart Salı günü saat 19: 30'da piyasaya sürülmesi planlanıyor.

OnePlus 9 serisinin Hasselblad markalı kameralarla geleceği doğrulandı. Yaklaşan teklifin 12 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesine sahip olacağı da ortaya çıktı. OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro, işlemci Snapdragon 888 5G yonga setine sahip olacak.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler