5/8/2023

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonuyla ilgili bilmeniz gereken her şey

2023 yılında yeni ve eski oyuncuların da katıldığı katlanabilir telefon savaşları kızışıyor. OnePlus, muhtemelen OnePlus Open olarak adlandırılacak olan ilk OnePlus katlanabilir telefonla yakında katılmayı planlıyor.

Yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve diğer katlanabilir telefonlarla rekabetçi bir fiyatla sunulacak, bu da oldukça pahalı olacağı anlamına geliyor. Ayrıca, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, arka tarafında üç yüksek çözünürlüklü kamera ve katlanabilir cihazlar için özel olarak geliştirilen şirketin kendi OxygenOS'unun yeni bir sürümü gibi etkileyici bir amiral gemisi akıllı telefon donanımıyla birlikte geleceği söyleniyor.


Ne zaman çıkacak? 2023 Ağustos ayında bekleniyor
Ne kadar maliyeti olacak? Diğer üst düzey katlanabilir telefonlarla aynı fiyatta veya yakınında olması bekleniyor


ONEPLUS KATLANABİLİR TELEFON: FİYAT VE KULLANILABİLİRLİK
OnePlus katlanabilir telefon, OnePlus tarafından bu yıl piyasaya sürüleceği resmi olarak duyuruldu. Motorola, Samsung ve Google'ın 2023 yılının en iyi katlanabilir telefonları için yeni modelleri olduğu gibi, OnePlus Open'ın da yılın sonlarına doğru ortaya çıkması bekleniyor. Söylentilere göre, Ağustos ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şu anda fiyatlandırma hakkında raporlar yok, ancak Google Pixel Fold ve Samsung Galaxy Z Fold 4 gibi diğer katlanabilir telefonlarla benzer fiyat aralığında olması bekleniyor. Bu nedenle, 1.000 dolar / 1.000 sterlin / 1.900 Avustralya doları veya üzerinde bir fiyatla geleceği tahmin ediliyor.

ONEPLUS KATLANABİLİR TELEFON: TASARIM VE EKRAN
OnePlus Open'ın, Samsung Galaxy Z Fold 4 gibi alanın en köklü oyuncularına benzer dikey menteşeli bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Test aşamasında olan prototip birimine dayandığı bildirilen OnLeaks'ten gelen görseller, tanıdık bir kitap tarzı form faktörüne sahip bir katlanabilir cihazı gösteriyor ancak OnePlus'ın kendi dokunuşunu taşıyor. Şirket, Z Fold 4'ün uzun, dar en-boy oranı ile Oppo Find N2'nin daha geniş ve kısa form faktörü arasında bir orta yol hedefliyor gibi görünüyor. Bu nedenle, bu firmaların birbirleriyle doğrudan ilişkisinden dolayı, OnePlus Open şüphesiz Oppo'nun katlanabilir cihazlarından esinlenecektir.

Görsellerden diğer detaylar arasında sahte deri arka kaplama, OnePlus 11 ve OnePlus Pad'in tarzında dairesel bir kamera modülü ve kilit düğmesinde parmak izi sensörü bulunuyor.

Ekranlarla ilgili olarak, OnePlus Open'ın iç ekranının 7.7 inçlik 120Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED panel olması beklenirken, harici ekranın da 6.3 inçlik 120Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekran olacağı ve her ikisinin de oldukça etkileyici olduğu belirtiliyor, kağıt üzerinde.

ONEPLUS KATLANABİLİR TELEFON: KAMERA VE PİL
OnePlus Open'ın, 48MP geniş açılı kamera, 48MP ultra geniş açılı ve 64MP telefoto kameralardan oluşan güçlü bir kamera kurulumuyla geleceği tahmin ediliyor. Ön ekranın üzerine 32MP'lik bir ön kamera yerleştirileceği ve iç ekran için de 20MP'lik bir ön kameranın olacağı söyleniyor.

Pil konusunda, OnePlus Open'ın 4.800 mAh'lik bir batarya ve 67W hızlı şarj ile geleceği söyleniyor. Bu, daha yaygın olan bazı geleneksel şeker çubuğu telefonlarda bulacağınız 100W hızlardan biraz daha düşük olsa da, bu rapor doğruysa Open'ı katlanabilir cihazlar arasında en hızlı şarj olanlardan biri yapacak.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler