13/7/2020

Oppo, 125W Hızlı Şarj Teknolojisinin Tanıtımına Hazırlanıyor!

Yeni hızlı şarj teknolojisi, 4.000mAh kapasitesindeki bir bataryayı kaç dakikada şarj edebiliyor? Detaylar için tıklayın!

Oppo, geçen yıl Eylül ayında duyurduğu 65W SuperVOOC 2.0 hızlı şarj teknolojisi ile 4.000mAh kapasitesindeki bir bataryayı, yaklaşık 30 dakika içerisinde, tam kapasitede şarj edebiliyordu. Şimdi ise Oppo, yeni 125W hızlı şarj teknolojisini duyurmaya hazırlanıyor.

Oppo, şu ana kadar yeni hızlı şarj teknolojisi ile ilgili herhangi bir detay yayımlamasa da, 125W hızlı şarj teknolojisini 15 Temmuz tarihinde resmi olarak duyurucağını açıkladı. Yeni teknolojisi ile şarj hızını neredeyse iki kat arttıran Oppo, muhtemelen 4.000mAh kapasitesindeki bir bataryayı, 15 dakikadan daha az bir süre içerisinde tam kapasite şarj edebilecek gibi duruyor.

Oppo, yeni nesil hızlı şarj teknolojisi hakkında Çarşamba gününe kadar detayları alamayacak olsak da, Oppo'nun alt markası Vivo, 120W hızlı şarj teknolojisini resmi olarak bu hafta duyurdu. Vivo'nun 120W FlashCharge teknolojisi ile 4.000mAh çift hücreli bir batarya sadece 15 dakika içerisinde şarj edilebiliyor.

Çarşamba günü tanıtımdan sonra detayları sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler