24/11/2021

OPPO Elektrikli Scooter ve Araba Üzerinden Çalışıyor

OPPO, 60.000 Rs'nin altında bir elektrikli iki tekerlekli araç piyasaya sürmeyi planlıyor, Şirketin Tata Nano benzeri dört tekerlekli bir araç üzerinde çalıştığı söyleniyor, OPPO EV'lerin 2023'ün sonlarında veya 2024'ün başlarında piyasaya çıkması bekleniyor.

OPPO'nun gerçekten de Hindistan için elektrikli araçlar planladığını ve 2023 ile 2024 arasında çıkış yapabileceklerini özel olarak açıklamıştı. Yogesh Brar'dan OPPO hakkında daha fazla ayrıntı toplamayı başardık. EV lansmanı. İlk olarak, planlar hala çok erken aşamada, bu da işler plana göre gitmezse fırlatma zaman çizelgesinin daha da ileri alınabilir. Görünüşe göre şirket iki tekerlekli bir elektrikli araç planlıyor ve fiyatının 60.000 Rs'nin altında olduğu söyleniyor, bu da iki tekerlekli elektrikli otomobillerin Bajaj, Ola, Ather'den olması ve diğerlerinin şu anda tipik olarak 1 L Rs civarında olması nedeniyle nispeten daha ucuz.

Ek olarak, OPPO'nun çalışmalarında kompakt bir Tata Nano benzeri dört tekerlekli araç da var. Tata Nano'nun gün içinde yaklaşık 1 lakh başlangıç ​​fiyatıyla piyasaya sürüldüğü göz önüne alındığında, OPPO dört tekerlekli aracın da bazı özellikler ve tasarımdan oluşsa da agresif bir şekilde fiyatlandırılmasını bekleyebiliriz. Tata Nano ile karşılaştırıldığında, tasarımın kompakt olabileceğini ve tipik bir hatchback veya sedandan farklı olarak yalnızca sınırlı sayıda sığabileceğini tahmin edebiliriz. OPPO, bu araçları esas olarak şehir içi ulaşım için tasarlıyor. Muhtemelen gelecekte premium olacak ve Tata, MG, Ather, Ola ve diğerleri gibi markaları alacak daha fazla model bekleyebiliriz.

OPPO EV ticari markası

Görünüşe göre OPPO, pil imalat şirketleri ve parça tedarikçileri ile görüşmelerde bulunuyor. İlginç bir şekilde, bu şirketlerden bazıları Tesla gibi lider markalara parça tedarik ediyor. Bu, OPPO'nun elektrikli araçları ilk kez ele alması olacağından, şirket işleri düzeltmek isteyecektir. Realme ve OnePlus'tan sonra OPPO, Hindistan'da elektrikli araçların ticari markasını da aldı. İlginç bir şekilde, ticari marka başvurusu 2018'de yapıldı, ancak şimdi daha yeni ortaya çıkıyor. OPPO'nun EV'yi gerçekten piyasaya sürmesine kadar neredeyse 2-3 yıllık bir boşluk olduğu için, onlar hakkında daha fazla ayrıntıyla karşılaşmayı umuyoruz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler