24/7/2020

Oppo Reno 4 Pro'nun Tasarımı ve Resimleri Sızdırıldı!

Oppo Reno 4 Pro'nun tanıtımına az bir süre kala, akıllı telefonun nasıl göründüğü ve teknik bilgilerini öğrenmek ister misiniz?

Oppo Reno 4 Pro'nun global versiyonu, 31 Temmuz tarihinde Hindistan'da düzenlenecek lansmana az bir zaman kala, gün yüzüne çıktı. Sızdırılan Reno4 Pro resimleri, Çin versiyonu ile önemli farklılıkların olduğunu ortaya koyuyor.

Oppo'nun yeni akıllı telefonun resimlerde beyaz ve siyah renklerine sahip olduğu görünürken, global versiyondaki en büyük farklılığın, arka panelde bulunan dördüncü kamera olduğu gözümüze çarpıyor. Kamera sistemi hakkında şu anda herhangi bir bilgi olmamasına rağmen, Reno 4 Pro'nun ana kamerasının 48MP çözünürlükte olması bekleniyor. 6.55 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranın sol üst tarafında selfi kamera için küçük yuvarlak bir çerçeve bulunuyor. Ayrıca ekranın 90Hz kare yenileme hızına sahip olacağı söyleniyor.

Oppo Reno 4 Pro'nun Çin versiyonu ile global versiyon arasındaki en büyük ikinci farklılığın ise cihazın yonga setinde olacağı söyleniyor. Çin versiyonunda Snapdragon 765G yonga seti kullanılırken, global versiyonunda Snapdragon 720G yonga seti kullanılacağı bildiriliyor. Akıllı telefona güç verecek bataryanın 4.000mAh olması beklenirken, cihazın hızlı şarj olabilmesini sağlamak için 65W SuperVOOC 2.0 şarj standardını destelemesi bekleniyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler