22/11/2021

Play Store Web Görünümü Yenileniyor

Play Store nihayet yeni bir görünüme kavuşuyor, ancak Google bu sefer dikkatini Play Store'un web sitesi sürümüne odaklıyor.

Google, Play Store web sitesi için yeniden tasarımı test ediyor. Yeni tasarım, daha fazla ekran alanı kullanan yuvarlatılmış köşelere sahip yeni bir düzen sunuyor. Yenileme şu ana kadar Kore ve Tayvan'da canlı görünüyor, ancak her bölüm güncellenmemiş gibi görünüyor.

Play Store nihayet yeni bir görünüme kavuşuyor, ancak Google bu sefer dikkatini Play Store'un web sitesi sürümüne odaklıyor.

Önceki site tasarımının görünümünü büyük ölçüde değiştiren yeni tasarımı dikkat çekti. Eskinin dağınık, kutu görünümü yerine, yeni web sitesi köşeleri yuvarlatılmış bazı Materyal tasarım ipuçlarını alırken, aynı zamanda yan gezinme çubuğundan kurtularak daha yeni Play Store uygulama tasarımından ödünç alıyor gibi görünüyor.

Ayarlar, uygulama yönetimi ve benzerleri artık tıpkı mobil sürümde olduğu gibi kullanıcı küçük resmi tıklandığında ulaşılabiliyor.

En üstte, uygulamaları cihaz türüne göre filtrelemek için bir dizi çip bulunur; bu, özellikle bir aramanın ortasındayken, çeşitli cihazlarınız için tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu bulmanızı kolaylaştırıyor. Bu, Google'ın bir süredir devam ettiği yeni Play Store deneyimiyle örtüşüyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler