4/8/2020

Playstation 4 Çevre Birimleri, Playstation 5'de De Çalışacak, Fakat Limitleri Olacak!

Playstation 4 çevre birimlerini sınırlı olarak Playstation 5'de kullanabileceksiniz! Ama ne yazıkki sınırlarınız olacak! Neler mi? Haberimize göz atın!

Sony son blog yazısında, yaklaşmakta olan Playstation 5 ve çevre birimleri hakkında sık sorulan sorulardan birisini yanıtladı. Blog yazısı yanıtına göre, oyunseverlere bir iyi bir de kötü haberimiz olacak!

İyi haberimiz - Playstation 4 sertifikalı çevre birimleri(yarış direksiyonları, Arcade Stick kolları, uçak kolları, Playstation VR, Playstation Move kolu gibi) Playstation 5 oyun konsolunda sorunsuz olarak çalışacak.

Kötü haberimiz - Playstation 4 sertifikalı çevre birimleri ne yazıkki Playstation 5 konsolunda oynanan Playstation 4 oyunları ile uyumlu olarak çalışacak. Dolayısı ile Playstation 5 oyunları için Playstation 4 çevre birimlerini kullanamayacaksınız!

Son olarak Platinum ve Gold kablosuz kulaklıklar ile üçüncü parti USB veya ses girişi üzerinden çalışan kulaklıklar PS5 ile uyumlu olarak çalışacak, fakat ilgili yardımcı yazılım ve uygulamalar ne yazıkki kullanılamayacak!

Dolayısı ile PS5 alırken, ekstra ne alacağınızın planını şimdiden yapın deriz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler