28/11/2022

Psikolojik VR Korku Oyunu 'Don't Open' Bu Hafta Steam'e Geliyor

PlayStation 5 sahipleri şu anda Nox Noctis'in VR korku oyunu Do Not Open'ın keyfini sürerken, Steam kullanıcılarının maalesef biraz daha beklemesi gerekiyor. Başlangıçta 15 Kasım'da yayınlanması planlanan Do Not Open, bunun yerine bu hafta Steam'e gelecek.

"Klasik hayatta kalma-korku mekaniği" ile karıştırılan prosedürel bulmaca üretimine dayalı olarak tanımlanan Don't Open, 30 Kasım'da Steam'e gelecek. PC ve PlayStation VR2 için PlayStation 4 ve VR sürümlerinin 2023'te gelmesi planlanıyor. Kuzey Amerika fiziksel medya bağımlıları, fiziksel versiyonun da 2023'ün başlarında çıkması bekleniyor.

Do Not Open'da oyuncular, eşi ve kızı kayıp olan evinin çarpık bir versiyonunda mahsur kalan tanınmış bir zoolog ve epidemiyolog olan Michael J. Goreng rolünü üstlenirler. Paranormal bir tehdit tarafından takip edildiniz, evden kaçmalısınız. Ancak zaman sizden yana değil. Saat sıfıra doğru ilerlerken, hayatta kalabilmek için karşılaştığınız her odadaki bulmacaları çözmelisiniz.

Nox Noctis, farklı kombinasyonlar ve öğe yerleşimi ve evin ana sahnelerinin farklı katmanları ile Do Not Open'da yüksek tekrar oynanabilirlik vaat ediyor. Daha fazla entrika eklemek için olay örgüsü ve irfan bile başlı başına bir bilmece olacak ve oyuncunun evi çevreleyen gizemi keşfetmesini gerektirecek.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler