15/5/2020

Realme, Oyun Tutkunları İçin Özel Akıllı Telefonunu 25 Mayıs'da Tanıtması Bekleniyor!

Oyun canavarı akıllı telefonun adı X50 Pro Player olacak...

Realme, oyun tutkunlarının beklentilerini karşılamak için özel bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor. 25 Mayıs'da lansmanının yapılmasını beklediğimiz oyun odaklı telefonun kod adı "Blade Runner", adı ise Realme X50 Pro Player.

Realme'nin resmi Weibo sayfasından yaptığı duyuruda, X50 Pro Player'ın "etkileyici performansa sahip hız kıralı" akıllı telefon diye reklam yapması dikkatleri çekmeyi başardı.

Realme X50 Pro Player, görsel olarak X50 Pro ile neredeyse aynı dizayna sahip, farkı ise X50 Pro Player gri/gümüş renkte geliyor olması. Tamamen oyun odaklı olacak X50 Pro Player, gücünü Snapdragon 865 işlemciden alacak ve Realme'nin yaptığı yazılımsal değişiklikler ve eklentiler ile, telefon tamamen oyun odaklı çalışacak. Realme X50 Player Pro, oyun sırasında dikkat dağıtıcı şeyleri de minimize edecek.

Realme'nin oyun odaklı telefonunun teknik özellikleri ise şu anda tam belli değil. Fakat tüm detayları 25 Mayıs'da Realme'nin yapacağı lansmanda tek tek göreceğiz. Lansmanda ayrıca Realme'nin Realme TV, Realme Watch, TWS kulaklık ve iki Realme X3 akıllı telefon tanıtması bekleniyor...

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler