26/5/2020

Realme X50 Pro Player Tanıtıldı!

Realme'nin lansmanında tanıtılan X50 Player, ekstra soğutma için grafit levhalar kullanıyor...

Dün Realme için büyük bir gündü - akıllı telefon üreticisi Realme birden fazla akıllı telefonun lansmanını gerçekleştirdi. COVID pandemisi nedeni ile internet üzerinden gerçekleştirilen lansmanda, Realme oyun tutkunları için özel geliştirdiği X50 Pro Player akıllı telefonunu da tanıttı. X50 Pro gövdesi üzerinde yapılan donanım arttırıcı değişiklikler ile ortaya çıkan X50 Pro Player, 90Hz 6.44 inch AMOLED ekrana, 5G Snapdragon 865 yonga setine, LPDDR5 hafızaya ve UFS 3.0 depolama teknolojisine sahip.

X50 Pro Player üzerinde bulunan HyperBoost 3.0 teknolojisi ile tüm işlemci, hafıza ve batarya gücü oyun için ayrılarak, oyun deneyimi en üst seviyeye çıkartılıyor. Oyun sırasında arka planda hiçbir uygulama çalışmıyor, ekrana bildirim gelmiyor ve konum hizmetleri servisi otomatik olarak kapatılıyor. Ayrıca Hyperboost 3.0 sayesinde X50 Pro Player, bağlantıda bir sorun olması halinde, oyun performansını etkilememek için, Wi-Fi'den LTE veya 5G şebekesine sıfır gecikme ile geçebiliyor.

Realme X50 Pro Player içerisinde X50 Pro'da da kullanılan 4.200mAh kapasitesinde batarya kullanılıyor. 65W hızlı şarj cihazı ile gelen Realme X50 Pro Player 35 dakika içerisinde tamamen şarj edilebiliyor. Ayrıca X50 Pro Player bataryası tamamen boş iken, üç dakika şarj edilerek yaklaşık bir saatlik telefon görüşmesi gerçekleştirebiliyor.

Realme X50 Pro Player ısınmalara karşı da önlemlerini almış durumda. Akıllı telefonun bataryası ile arka paneli arasında bulunan özel grafit levhalar sayesinde ısı tamamen dağıtılıyor ve optimal oyun deneyimi sunuluyor.

Fiyatı arttırmadan daha iyi oyun yeteneklerine sahip olmak, bazı özelliklerin de gitmesi anlamına geliyor - X50 Pro Player üzerinde 64MP yerine 48MP çözünürlüğe sahip ana kamera, telefoto kamera yerine de 2MP çözünürlükte makro kamera bulunuyor. Ön tarafta bulunan selfi kamera ise 32MP+8MP ultra geniş kameradan 16MP+2MP derinlik sensörlü kameraya düşürülüyor.

Realme X50 Pro Player iki farklı renk seçeceği ile tercih edilebiliyor - Işık Hızı Gümüşü(Light Speed Silver) veya Hayalet Siyahı(Phantom Black). Oyun için özel üretilen akıllı telefon 128GB depolama kapasitesi ile gelirken, üç farklı hafıza seçeneği ile tercih edilebiliyor. 6GB hafızalı X50 Pro Player yaklaşık 380$, 8GB hafızalı modeli 420$ ve 12GB hafızalı modeli ise 460$ etiket fiyatı ile satışa sunuluyor. X50 Pro Player ön siparişi ise 1 Haziran tarihinde başlıyor. Ülkemizde ise şu an için Realme X50 Pro Player'in satışa sunulup sunulmayacağı net değil.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler