3/5/2020

Samsung Galaxy Fold 2 Konsept Videosu Yayınlandı!

Yeni yayınlanan konsept videosuna göre Galaxy Fold 2'nin üç ekranı ve 108MP çözünürlükte kamerası olacak!

Samsung bu sene amiral gemisi telefonu Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2'yi tanıtmayı planlıyor. Samsung iki akıllı telefonu da, Temmuz-Ağustos gibi büyük bir lansman ile tüketiciler ile buluşturmayı planlıyor.

Galaxy Fold'un başarısız olmasından sonra Galaxy Fold 2 üzerinde ciddi baskı hisseden Samsung, bu sefer aynı tecrübeleri yaşamamak için Fold 2 üzerinde ciddi zaman harcıyor.

Eğer bu güne kadar çıkan söylentiler doğru ise Galaxy Fold 2, selefi Fold'a göre çok daha gelişmiş özelliklere sahip olacak. Fold 2'nin kamera sistemi öne ve arkaya doğru dönebilecek ve Samsung S20 Ultra'daki gibi 108MP'lik çözünürlüğe sahip olacak. Söylentiler arasında Galaxy Fold 2 fiyatının 2.000 $ civarında olacağını da üzülerek belirtelim.

Bu bilgileri bir araya toplayarak konsept bir video hazırlayan TechConfigurations, Youtube kanalında Fold 2'nin konsept dizaynını takipçileri ile paylaştı.

TechConfigurations, Fold 2'nin üç adet OLED ekranının olacağını düşünüyor. Fold 2 katlı iken, ekranının 6.6 inch büyüklükte olacağını iddia eden TechConfigurations, bu ekranın hemen yanında birde 5 x 0.8 inch'lik bir bilgilendirme OLED ekranının olacağını belirtiyor.

Fold 2 açıldığında ise, ekranın büyüklüğü 8 inch oluyor. Fold 2'yi isterseniz laptop modunda da kullanabileceğinizi ve Fold 2 kamera sisteminin hem ön, hemde arka kamera olarak çalışacak şekilde döndürülebileceğini iddia ediyor TechConfigurations.

Bakalım Samsung bu sefer katlanır ekranlı telefonu Fold ile başarılı olabilecek mi? Konsept video hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Fold 2 nasıl olacak veya olmalı? Yorumlarınızı bekliyoruz...

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler