13/5/2020

Samsung Galaxy Note 20 Ekran Teknolojisi Bilgileri Sızdı!

Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonu Note 20'nin teknik özellikleri belli olmaya başlıyor...

Samsung'un en çok beğenilen akıllı telefonu Note serisinin yeni modeli olacak Note 20'nin, Temmuz-Ağustos aylarından birisinde tanıtılması bekleniyor. Bizim de merakla ve heyecanla beklediğimiz Note 20 serisinin ekran teknolojisin ne olacağı konusunda Ekran Tedarik Zinciri Danışmanlığı Başkanı Ross Young, takipçileri ile bir tweet paylaştı.

Başkan Ross Young'ın attığı tweete göre; Note 20 modelinde 60Hz'lik LTPS ekran kullanılırken, Note 20+ modelinde ise 120 Hz LTPO ekran kullanılıyor olacak.

LTPS (Low Temperature Poly Silicon) ekranlar, tükettiği enerjinin fazla olması nedeni ile daha uygun fiyatlı iken, LTPO (Low Temperature Polysilicon Oxide) ekranlar LTPS ekranlara göre çok daha az enerji tüketiyor, daha pahalı ve bu nedenle üst segment panellerde kullanılıyor.

Ross Young'ın attığı bir diğer tweet de ise, Note 20 ekranının 6.42", 2345 x 1084 çözünürlüğünde,ve 19.5:9 en/boy oranına sahip olacağını bildiriyor. Bakalım Ross Young'ın verdiği bu detaylar doğru çıkacak mı?

Galaxy Note 20 lansmanına aylar kala, Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonu hakkında daha birçok bilginin netleşeceğini düşünüyoruz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler