9/7/2020

Samsung Galaxy Tab S7+ Tabletin Bazı Özellikleri Sızdırıldı!

Samsung'un popüler tabletinin yeni modeli Galaxy Tab S7+'nin teknik özellikleri sızdırıldı.

Samsung, 5 Ağustos tarihinde düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde Note serisinin yeni üyesi, Note 20'nin yanı sıra, yeni katlanabilir ekranlı telefonu, Fold 2'yi de tanıtması bekleniyor. Galaxy Unpacked etkinliğinde akıllı telefonlar dışında Samsung'un yeni nesil tableti, Galaxy S7 serisi tabletleri de tanıtılacağı düşünülüyor.

Her ne kadar Galaxy S7 tabletlerin tasarımı hakkında internette ciddi bilgiler ve resimler bulunsa da, yeni tabletin özellikleri hakkında pek fazla bilgi bulunamıyordu. SamMobile internet sitesi, dün yayımladığı bir haber ile bu boşluğu doldurarak, yeni nesil tabletin teknik özelliklerini tek tek açıkladı.

SamMobile haberine göre, Galaxy S7 tabletin 12.4 inç büyüklüğünde ve 2.800x1.752 çözünürlüğünde AMOLED ekran bulunuyor. Geçen yıl piyasaya sürülen Galaxy Tab S6 da olduğu gibi, S7 tabletin de, S-Pen kalem ile gelmesi bekleniyor. Galaxy S7 tablet, gücünü ise Qualcomm'un yonga seti, Snapdragon 865+'den alıyor. Yeni Samsung tabletin en az 256GB depolama kapasitesi ile gelmesi beklenirken, üzerinde 8GB hafıza bulunuyor. Galaxy S7 tabletin arka tarafında ise 13MP+5MP çözünürlüğünde çift kamara sistemi bulunuyor. Yeni Samsung tabletin bataryasının 10.090mAh kapasitesinde olduğu belirtiliyor. Cihazın işletim sistemi ise Samsung One 2.5 Kullanıcı arayüzüne sahip Android 10 olacağı bildiriliyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler