1/8/2021

Samsung Galaxy Z Fold 3: Şimdiye kadarki tüm söylentiler

Samsung Galaxy Z Fold 3 söylentisini yeni görseller, telefonun iddia edilen kamera özelliklerini detaylandıran yeni sızıntılar ve daha fazlasıyla güncelledik. Samsung'un yaklaşmakta olan katlanabilir telefonuyla ilgili en son bilgiler için okumaya devam edin.

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi katlanabilir lansmanı yaklaşıyor. Samsung Galaxy Z Fold 3, firmanın esnek serisinin üçüncü telefonu olacak ve söylentilere bakılırsa, şimdiye kadarki en ilgi çekici telefon olarak şekilleniyor.

Tarih

Katlanabilir telefonunun çıkış tarihine gelince, Samsung, 11 Ağustos'ta ticari marka Unpacked etkinliğini düzenliyor. Samsung, bu yıl Galaxy Note'un yerine yerine iki katlanabilir modeli piyasaya süreceğini doğruladı. Şirketin etkinlikte Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ü duyurmasını bekliyoruz.

Galaxy Z Fold 3'ün daha net görüntüleri, 24 Haziran'da yayınlandı. Render bir S Pen içeriyor, bu da katlanabilirin sadece kalemi desteklemekle kalmayıp onunla birlikte gönderilebileceğini gösteriyor. Bu, Samsung'un bu yıl bir Note cihazı piyasaya sürmediği düşünüldüğünde de mantıklı. Bu, Z Fold 3'ü bu yılki Note'un yerine geçmesini etkili bir şekilde sağlarken, onu katlanabilir kutuda saklayacak bir yuvası yok gibi görünüyor.

Özellikler

Galaxy Z Fold 3 kısa süre önce FCC'den geçerek birkaç önemli özellik eklemesini ortaya çıkardı. Bu liste, S Pen desteğinin, UWB desteğinin, NFC, 6GHz altı ve mmWave bağlantısının ve 9W'a kadar ters şarjın varlığını doğruladı. İlginç bir şekilde, Samsung Pay kullanıcıları için bir nimet olan MST teknolojisi de mevcut.

FCC ayrıca, muhtemelen Snapdragon 888 olan bir Qualcomm Snapdragon SoC'nin dahil edildiğini doğruladı. Ayrıca, telefon için sertifikalı şarj cihazının 25W şarjı destekleyeceğini önceki listelerden biliyoruz.


Nisan ayındaki söylentiler, Galaxy Z Fold 3 için olası bir IP derecesine işaret ediyordu. Tipster Max Weinbach'a göre, bu bir IP68 derecesi olacak.

Bu ipucu aynı zamanda Galaxy Z Fold 3'ün kamera donanımına da ışık tutuyor. Blass, telefonun üç adet 12MP kamera paketleyeceğini öne süren önceki sızıntıları yineledi. Doğruysa, Galaxy Z Fold 3, 8K video kaydedemeyecek. Telefonun bunu gerçekleştirmek için en az 33MP paketleyen bir sensöre ihtiyacı olacak.

Bir 10MP kapaklı selfie kamerası da özellik olarak ayarlanmıştır. Ancak, ekran altı kamera sensörünün sadece 4MP olduğu söyleniyor. Bu, 16MP sensöre işaret eden daha önceki sızıntılara aykırı. Sızıntı yapan Ice Universe'e göre, ekran altı kamera "fena değil" ama yine de geleneksel selfie kameralarının seviyesine ulaşmıyor. Muhtemelen Samsung, bu özel kamerayı sabit özçekimler yerine görüntülü aramalar için planlıyor.

Fiyat

Yakın tarihli bir sızıntıya göre, Galaxy Z Fold 3, 256GB model için 2.024,58 € (~2,388 $) ve 512GB varyant için 2,150,74 € (~2,537 $) tutarında olabilir.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler