29/4/2020

Samsung, Kablosuz Kulaklığı Galaxy Buds'a Yeni Özellikler Getirdi.

Samsung'un yayınladığı yazılım güncellemesi ile Galaxy Buds, Galaxy Buds+ da bulunan bazı özelliklere kavuştu!

Eğer bir Galaxy Buds kablosuz kulaklığı sahibi iseniz, size güzel bir haberimiz var; Galaxy Buds'ınız ile daha fazlasını yapabilirsiniz! Samsung birkaç gün önce, kablosuz kulaklığı Galaxy Buds için yeni yazılım güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme ile sadece Galaxy Buds+'a özel olan bazı özellikler, Galaxy Buds'a da kazandırılmış oldu.

Güncellemede bulunan en dikkat çekiçi geliştirme, ortam sesi modunun Galaxy Buds'a da eklenmesi oldu. Galaxy Buds+'da bulunan bu özellik, istek doğrultusunda, ortam sesinin ne kadar kulağınıza aktarılacağını ayarlıyor. Buds kulaklık, dış sesleri, üzerindeki mikrofon ile topluyor ve tercihiniz doğrultusunda dış sesleri kulaklıktaki hoparlörden az, orta, yada yüksek sesle kulağınıza aktarıyor. Ortam sesi modunu kapatırsanız da, Buds kulaklık, dış sesleri izole ederek, dinlediğiniz müzik, veya seyrettiğiniz filmlerin keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Ortam sesi modunu isterseniz otomatik, isterseniz de herhangi bir kulaklığa bir kere dokunmanız ile aktive/deaktive edebiliyorsunuz.

Güncellemede bulunan diğer bir dikkat çekici özellik ise, Windows 10'da bulunan Swift Pair protokolü desteğinin getirilmesi. Dolayısı ile artık Buds kulaklığınızı, Windows 10 işletim sistemine sahip olan bilgisayarınız ile çok daha kolay ve hızlı eşleştirebilmeniz mümkün.

Güncellemede bulunan son dikkat çekici özellik ise Buds kulaklığınız, artık Spotify'ı dokun+bekle hareketi ile kolayca açmanızı ve son dinlediğiniz müziğin otomatik olarak çalmasını sağlayabiliyor.

Yeni güncelleme hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yeni getirilen özellikleri beğendiniz mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler