14/1/2022

Samsung Odyssey Ark, şimdiye kadarki en büyük kavisli monitör

Odyssey Ark, evde kurgudan oyun oynamaya kadar her şeyi yapan insanlar için mükemmel, yeni nesil esnek bir monitördür. Ark, kavisli 55 inç ekrana ve 16:9 en boy oranına sahip, sektör lideri yeni oyun ekranıdır.

Panelde görünüşe göre kuantum nokta rengi ve Mini LED arka aydınlatma bulunuyor olsa da, bir fiyatımız veya kesin çıkış tarihimiz yok. Odyssey Ark'ın oyun oynamayı, üretkenliği, bir moda ifadesi olmayı veya yukarıdakilerin tümünü hedefleyip hedeflemediği bile belli değil.

Gelişmiş ergonomik tasarıma ek olarak HAS (Yüksekliği Ayarlanabilir Stand), döndürme ve eğme işlevi, her oyuncuya optimum konfor sunar. Bu yeni dikey kokpit tarzı dönen ekran, yeni bir oyun deneyimi sağlar ve çoklu görev ve çoklu pencere kurulumu için dikey veya yatay yönlendirmeye izin verir.

Çoklu görüntüleme seçenekleri, kullanıcıların 4K ekranından ve parlak, renkli görüntülerinden ödün vermeden oyuna veya programa uyacak şekilde tamamen uyarlanabilir bir ekran boyutuyla Odyssey Ark'ı tam olarak istedikleri gibi ayarlamalarına olanak tanır. Monitör ayrıca aydınlatmayı ve arayüzü yönetmek için kablosuz bir çevirmeli kontrolöre sahiptir.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler