3/6/2021

Samsung, Snapdragon destekli Galaxy Book Go dizüstü bilgisayarlarını duyurdu

Samsung, Arm tabanlı işlemciler çalıştıran iki yeni Windows dizüstü bilgisayar duyurdu. Galaxy Book Go ve Galaxy Book Go 5G, Samsung'un kendi Exynos tasarımları yerine Qualcomm'un Snapdragon yongalarını kullanıyor.

Galaxy Book Go, 349 dolardan başlayan giriş seviyesi bir modeldir. Qualcomm'un geçen ay duyurduğu güncellenmiş Snapdragon 7c Gen 2 işlemcinin yanı sıra 4GB veya 8GB RAM ve 64GB veya 128GB eUFS depolama alanına sahiptir. Ekran 14 inç 1080p LCD'dir ve dizüstü bilgisayar 14,9 mm kalınlığında ve 1,38 kg ağırlığındadır.


Bu arada Galaxy Book Go 5G, Qualcomm'un daha güçlü Snapdragon 8cx Gen 2 işlemcisini kullanıyor - bu çipe sahip diğer dizüstü bilgisayarlar tam olarak güç santralleri olmasa da - ve adından da anlaşılacağı gibi 5G bağlantısı içeriyor. Entegre LTE modemli bir Snapdragon çipinde çalışmasına rağmen, 349 $ Galaxy Book Go aslında yalnızca Wi-Fi'dir.

Diğer özellikler iki dizüstü bilgisayarda da aynı gibi görünüyor. Galaxy Book Go'da iki USB-C bağlantı noktası, bir USB-A bağlantı noktası, bir kulaklık girişi, 720p web kamerası ve bir microSD kart yuvası bulunur. Samsung, henüz Galaxy Book Go 5G için fiyatlandırma veya sürüm bilgisi vermedi, ancak 349 dolarlık Galaxy Book Go, 10 Haziran'da satışa çıkıyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler