21/7/2020

Samsung ve Epic Games, Fortnite Galaxy Kupası Turnuvası Düzenliyor!

Fortnite Galaxy Kupasına nasıl kayıt olabilirsiniz? Kayıt tarihleri ne zaman? Merak ediyorsanız, haberimize göz atın!

Samsung, Fortnite oyununun geliştiricisi Epic Games ile ortaklığını bu sene de sürdürüyor. İki şirket, katılımcıların benzersiz Galaxy Scout kıyafeti ve görünümü kazanabilecekleri, Galaxy Kupası adında yeni bir turnuva düzenliyor.

Yeni turnuvaya katılabilmek ve Galaxy Scout kıyafeti ve görünümünü kazanabilmek için ise Android destekli akıllı telefon sahibi olmanız gerekiyor. Galaxy Kupası bir turnuva olduğu için, Galaxy Scout kaplamasına sahip olabilmek için de doğal olarak dereceye girmeniz gerekiyor. Aşağıda her bir bölgede günlük dereceye girmeniz gereken seviyeleri görebilirsiniz.

  • Avrupa : En iyi 100.000 oyuncu
  • Kuzey Amerika Doğu : En iyi 7.500 oyuncu
  • Kuzey Amerika Batı : En iyi 2.500 oyuncu
  • Latin Amerika : En iyi 2.500 oyuncu
  • Asya : En iyi 1.250 oyuncu
  • Orta Doğu : En iyi 1.250 oyuncu
  • Okyanus Bölgesi : En iyi 1.250 oyuncu

Gün sonunda beş oyunu da tamamlayıp bulunduğunuz bölgede belirtilen dereceye girerseniz Galaxy Scout kıyafeti ve görünümüne sahip olabiliyorsunuz. Dereceye giremeyecek oyuncular için de güzel bir haberimiz var; turnuvaya katılır ve beş oyunu da tamamlarsanız, Galaxy atkısına otomatik olarak sahip oluyorsunuz.

Galaxy Kupasına kayıtlar ise bugün itibarı ile başladı. Turnuva ise 25-26 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek. Turnuvaya kayıt yaptırabilmeniz için bir takım kurallar bulunduğunu da belirtelim. Bu kurallardan en önemlisi ise Epic Games hesabınızın olması ve iki faktörlü kimlik doğrulama özelliğinin hesabınızda açık olması olduğunu özellikle vurgulayalım.

Haberimizi sonlandırmadan önce, bir not daha ekleyelim; Galaxy Kupasına katılamayacak kişiler isterler ise ücret karşılığında Galaxy kıyafet ve görünümünü satın alabilecekler, fakat satışa ne zaman çıkacağı henüz belli değil!

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler