20/5/2020

Samsung Yeni Taşınabilir SSD Depolama Ünitesi T7'yi Satışa Sundu!

Yeni T7 SSD depolama ünitesi hem hızlı hem dayanıklı...

Samsung bugün yaptığı duyuru ile yeni taşınabilir depolama ünitesi T7'yi satışa sunduğunu açıkladı. İlk olarak Consumer Electronic Show(CES)'da Ocak ayında tanıtılan T7 taşınabilir SSD depolama ünitesi, sadece bir kredi kartı büyüklüğünde. T7 depolama ünitesinin kasası Titanyum ve üç farklı renk seçeneği ile satın alınabiliyor; metalik kırmızı, çivit mavisi ve titan grisi. T7 taşınabilir ünite darbelere karşı dayanıklı ve 2 metre kadar olan yüksekliklerden düşmelerden etkilenmiyor.

Yeni T7 taşınabilir SSD depolama ünitesi 1,050Mb/s hızlarına kadar veri transferi yapabiliyor ve tüm bilgisayarlar ile uyumlu çalışabiliyor. Samsung, yaptığı açıklama ile T7 SSD ünitesinin 10GB büyüklüğündeki 4K videoyu yaklaşık 8 saniye, 200 adet 10MB büyüklüğündeki fotoğrafları ise 2 saniye içerisinde transfer edebildiğini söylüyor. Samsung ayrıca T7 SSD depolama ünitesi üzerinde bulunan 256-bit donanım şifreleme özelliği sayesinde, verilerinizin güvenli bir şekilde saklanabileceğini de vurguluyor.

T7 taşınabilir SSD depolama ünitesinin 500GB kapasiteli versiyonu 110$, 1TB kapasiteli versiyonu 200$ ve 2TB kapasiteli versiyonu ise 370$'dan satılmaya başladı. Ülkemizde daha satışa sunulmayan T7 taşınabilir SSD ünitesini, tercihe göre USB-A/USB-C veya USB-C/USB-C kablo seçenekleri ile satın alabiliyorsunuz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler