25/7/2021

Samsung'dan 2020 Tokyo Olimpiyatları Sporcularına Muhteşem Hediyeler

Samsung, Olimpiyatların uzun süredir ortağı, 2020 Tokyo Olimpiyatları için de sporculara hediye çantaları verdi ve hediye çantasında yeni bir akıllı telefon, kablosuz kulaklıklar, bir kalem ve bir kılıf bulunuyor.

2020 Tokyo Olimpiyatları devam ediyor ve etkinlik sponsorlarından biri olarak Samsung, yarışan sporcular için hediye çantaları sağlıyor. Bir atlet, bir TikTok videosunda hediyelerini gösterdi ve bu oldukça cömert bir paket.

İngiliz slalom kanocusu Bradley Forbes-Cryans, Galaxy S21'in özel bir renk paletine ve resmi Olimpiyat markasına sahip sınırlı bir versiyonu olan Samsung Galaxy S21 Tokyo 2020 Atlet Telefonunu sosyal medyasında sergiledi. Yeni renk ve markanın yanı sıra, Qualcomm Snapdragon 888'i çalıştıran büyük ölçüde aynı telefon

Sporcular, piyasadaki en iyi Android telefonlardan birine sahip olmanın yanı sıra, ayrı bir beyaz kasaya ve birinci sınıf görünümlü bir hatıra kalemine sahip Samsung Galaxy Buds Pro'yu da alıyorlar.


Samsung, Olimpiyat Oyunlarının uzun süredir sponsoru olmuştur ve Olimpiyat Sürümü telefonları piyasaya sürme geleneği 1988 yılına kadar uzanmaktadır. Ne yazık ki, Olimpiyat Sürümü Galaxy S21 yalnızca Japonya'da satın alınabiliyor ve NTT Docomo'ya bağlı görünüyor. .

Yine de, hediye çantası hoş bir dokunuş, özellikle de yaklaşık 17.000 Olimpiyatçı ve Paralimpik sporcunun yeni bir Galaxy akıllı telefon ve birinci sınıf kulaklık aldığını düşünürsek.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler