10/7/2020

Samsung'un Fasülye Şeklindeki Yeni Kablosuz Kulaklığının Renk Seçenekleri Sızdırıldı!

Sıra dışı tasarıma sahip Samsung'un yeni kulaklığı, 3 farklı renk seçeneği ile geliyor.

Samsung'un fasülye şeklindeki, sıra dışı tasarıma sahip, yeni kablosuz kulaklığı hakkında ilk sızıntılar yaklaşık üç ay önce başladı. Geçen ay içerisinde de, kablosuz kulaklıkların Temmuz ayı içerisinde Galaxy Watch 3 ile birlikte tanıtılacağı bilgisini sizler ile paylaşmıştık. Bugün ise yeni kablosuz kulaklıkların, renk seçenekleri ve şarj kutusu tasarımı, Even Blass'ın twitter hesabı "evleaks" tarafından paylaşıldı.

Samsung'un kulak içi kablosuz kulaklıkları, Galaxy Note 20 Ultra ile benzer, yeni bronz renginin dışında siyah ve beyaz renk seçenekleri ile satışa sunulacağa benziyor. Kablosuz kulaklıklar parlak metalik kaplamaya ile gelirken, şarj kutusunun mat bir görünüme sahip olduğu görülüyor. Yuvarlatılmış kare şeklindeki şarj kutusunda, iç ve dış tarafta birer adet olmak üzere, şarj durumunu gösteren bir LED göstergesinin bulunduğu görülüyor. Şarj kutusunda ayrıca, kulaklıkların tam yerine oturmasını sağlamak ve düşmesini engellemek için, büyük ihtimal ile mıknatısların olduğunu düşünüyoruz.

Sıradışı kablosuz kulaklıkların 22 Temmuz tarihinde açıklanması beklenirken, fiyatının ise söylentilere göre 150$ civarında olacağı belirtiliyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler