24/7/2021

Şimdiye kadarki en büyük Google Doodle oyunu, yedi mini oyunla 2020 Tokyo Olimpiyatlarını kutluyor

Cuma günü başlayan Tokyo Olimpiyatları için Google, şimdiye kadarki en büyük Doodle oyunu olan "Champion Island"ı piyasaya sürdü. Yedi farklı mini oyunda dört takımdan biri için rekabet etmenize ve harika bir dünyayı keşfetmenize izin veriyor.

Saygın bir Japon animasyon stüdyosu olan STUDIO4°C ile ortaklaşa oluşturulan bu en yeni Google Doodle, bir festival sürerken Şampiyon Adasında kendini bulan Şanslı Ninja Kedi rolünü üstlenmenize olanak tanıyor. Oyuna, “Google” logosunun dört rengi olan Kırmızı, Mavi, Sarı veya Yeşil olan bir takıma katılarak ve ardından yedi yarışma alanından birine girerek başlıyorsunuz.

Her yarışma, Japon tarihi ve folklorundan ilgili bir karakter veya yaratıktan esinlenerek her sporun şampiyonuyla karşı karşıya gelmenizi sağlayan kendi mini oyunu. Örneğin, okçuluk mini oyunu sizi ünlü samuray Nasu no Yoichi'den ilham alan bir şampiyonla karşı karşıya getiriyor.

"İlk olarak, ülkenin her yerinden çok tanınan karakterlerle hikayeler ve halk hikayeleri belirledik. Ardından, bu halk hikayelerini ve karakterleri oyuna dahil edilen spor etkinliklerinin her biriyle ilişkilendirdik. Tasarım sürecinde her etkinlik şampiyonu bu benzersiz hikayelerden seçildi. Takım maskotları ve şehirdeki Kappa, Yatagarasu, aslan dansı gibi karakterler de Japonya'da çok iyi tanındıkları için seçildi. Her karakterin tasarımı, orijinal hikaye görüntüsüne dayanıyordu, ancak daha sonra oyuna uyarlandı."

Ayrıca masa tenisi, kaykay, ragbi, artistik yüzme, tırmanma ve maraton koşusu için yarışmalar var ve her sporda gerçek zamanlı bir küresel lider tablosu bulunuyor. Yolculuk boyunca sizi Champion Island'ı sonuna kadar keşfetmeye teşvik edecek sırlar ve yan görevler bulabilirsiniz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler