22/5/2020

Sızdırılan CAD çizimlerine göre Note 20'nin Son Görünümü

Yaz aylarında Samsung'un lansmanını gerçekleştireceği Note 20'nin son görünümü ortaya çıktı...

Resmi olmayan Galaxy Note 20 tasarımı nihayet ortaya çıkmaya başladı! Samsung'un Temmuz-Ağustos aylarında lansmanını gerçekleştireceği amiral gemisi telefonunun, muhtemel tasarımı netleşmeye başladı. Her ne kadar elimize ulaşan Note 20 tasarım videosu bilinmeyen ve resmi olmayan kaynaklardan gelse de, ilk görsel Note 20 sızıntısı olması nedeni ile biz göz ardı edemedik. Ayrıca 360 derece gösterilen Galaxy Note 20 tasarımının, geçtiğimiz günlerde internette sızdırılan CAD çizimlerinden yola çıkılarak hazırlandığını da vurgulayalım.

Note 20'nin genel tasarımı Galaxy S20 serisine oldukça benziyor. Note 20'nin arka paneli, kameraların bulunduğu çerçeve de dahil olmak üzere, S20 serisine çok benziyor. Fakat Note 20 akıllı telefonun tüm versiyonlarında S20 Ultra'da bulunan periskop lens bulunacağını iddia ediliyor. Bu nedenle videodaki arka panel ile resmi tanıtılacak Note 20'nin arka paneli arasında küçük farklılıklar olabileceğini söyleyelim.

Note 10'un kompakt yapısını sevenler ise hayal kırıklığına uğrayabilir, çünkü Note 20'nin boyutlarının küçük olmayacağını şimdiden söyleyelim. 6.7 inch büyüklüğündeki ekranı ile Note 20, neredeyse Note 10+ ebatlarında olacak. Söylentiye göre Note 20'nin ebatları 161.8 x 75.3 x 8.5mm olacak.

Tabii ki bu videonun, yakın zamanda tanıtılacak Note 20'ye ne kadar benzediğini söylememiz zor. Fakat Samsung'un geçen senelerde piyasaya sürdüğü Galaxy S ve Galaxy Note serilerinin benzerliklerinden yola çıkarak değerlendirme yaparsak, biz videodaki Note 20'nin gerçeğe çok yakın olduğunu düşünüyoruz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler