28/7/2021

Snapchat ile kendinizi canlı bir çizgi film karakterine dönüştürebilirsiniz

Eğlenceli, ücretsiz ve kullanımı kolay Snap Camera uygulaması, son zamanlarda mobil uygulamasındaki çizgi film filtresini bu uygulamayada dahil etmiş görünüyor.

Filtre sizi genel bir DreamWorks / Pixar tasarımına dönüştürüyor ve şaşırtıcı derecede akıcı. Masaüstü uygulaması aracılığıyla erişim, artık filtreyi bir sonraki Zoom aramanızda kullanabilceğiniz anlamına geliyor.

Bunu yapmak için önce Snap Camera uygulamasını buradan indirip yüklemeniz gerekir (mikrofonunuza ve kameranıza erişmesine izin vermeniz ve Windows 10 veya macOS 10.13 veya sonraki bir sürümünü çalıştırıyor olmanız gerekir). Ardından uygulamayı başlatın, Zoom'u başlatın ve Snap Camera'yı kamera girişiniz yapın. Bunu Mac'te yapmak için üst menüden "Tercihler" > "Video"ya tıklayın. PC kullanıyorsanız, uygulamanın sağ üst köşesindeki dişli çark simgesini tıklayın ve ardından “Video”yu seçin. Ardından, "Kamera" etiketli açılır menüden, geçerli girişiniz yerine "Kamerayı Çek"i seçin.

Ardından, Snap Camera uygulamasının kendisine gidin ve kamera beslemesinin altındaki karuselden istediğiniz filtreyi seçin. Buna “Karikatür Stili” denir. Küçük bir ipucu: Farklı çizgi film stilleri arasında geçiş yapmak için videoyu tıklayabilir veya özel bir kısayol tuşu (video beslemesinin altında tanımlanmıştır) oluşturabilirsiniz.

Hepinize iyi eğlenceler. Eğer bu haberimiz beğendiyseniz lütfen paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler