3/11/2022

Sony, PlayStation VR2 Şubat lansman tarihi ile 550$ olarak açıklandı.

Sony, Çarşamba günü PlayStation VR2 ile ilgili sır perdesini kaldırdı. PlayStation Blog gönderisinde şirket, 22 Şubat'ta 550$ fiyata PSVR2 alabileceğinizi doğruladı.

PSVR2'yi 15 Kasım'dan itibaren PlayStation Direct web sitesinden ön sipariş verebilirsiniz.

Evet bu fiyat, PSVR2 oynamak için bir gerekli olan PlayStation 5 konsolunun kendisinden 50 dolar daha fazla :)

Ancak, yüksek kaliteli VR'nin fiyatı bu kadar ve PSVR2 en azından bunu sağlamayı vaat ediyor. OLED ekranları her göz için 2000x2040 çözünürlükte çalışıyor ve bu sefer yeni kulaklığın çevresinde göz takibi var. Ayrıca kulaklığın kendisinde ve PSVR2 Sense denetleyicilerinde, PS5'in DualSense denetleyicisinin yapabileceklerine benzer şekilde dokunsal geri bildirim var.

Bu 550 dolar, Sony'nin blog gönderisine göre size bir kulaklık, kontrolörler ve belirtilmemiş "stereo kulaklıklar" kazandırıyor. Bu son kısım önemlidir, çünkü kulaklığın eksik olduğu şeylerden biri, yerleşik bir ses çıkış kaynağı. Cihazda kulaklık girişi var ancak Meta Quest 2'deki gibi hoparlör yok. Sony ayrıca yukarıdakilerin tümünü ve Horizon: Call of the Mountain oyununu içeren 600 dolarlık bir paket satıyor.

Oyunlardan bahsetmişken Sony, fiyat duyurusu ile birlikte gelecek 11 yeni PSVR2 oyununu da açıkladı. Bunlar arasında Dark Pictures korku antolojisi serisine yeni bir giriş olan Switchback, Jurassic World Aftermath oyunlarının bir koleksiyonu ve popüler şehir kurucu Cities VR'nin geliştirilmiş bir versiyonu yer alıyor.

Tam oyun listesi şu şekilde:

The Dark Pictures: Switchback VR

Crossfire: Sierra Squad

The Light Brigade

Cities VR: Enhanced Edition

Cosmonious High

Hello Neighbor: Search and Rescue

Jurassic World Aftermath Collection

Pistol Whip VR

Zenith: The Last City

After the Fall

Tentacular

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler