23/2/2021

Sony, PS5 İçin Yeni Nesil Sanal Gerçeklik Setinin Duyurusunu Yaptı

Sony Blog'undan bugün yapılan duyuru oyun severleri bir hayli heyecanlandırdı. Yepyeni sanal gerçeklik deneyimlerine hazır olun!

Dört yıldan daha uzun bir süre önce, PS4'te oyun oynamak için dönüştürücü yeni bir yol sunmak için PlayStation VR eklendi ve geleneksel oyunlara kıyasla oyunculara çok daha güçlü bir varlık duygusu ve daha derin bir daldırma sağladı. O dönemde, Astro Bot: Rescue Mission, Tetris Effect, Blood & Truth, Moss, Beat Saber ve Resident Evil 7 biohazard gibi çok beğenilen oyunlar da dahil olmak üzere sanal gerçeklik oyunlarını ileriye taşıyan muazzam deneyimler yaşandı.

Bugün itibariyle Sony, yeni nesil VR sistemimizin PlayStation 5'e geleceğini ve performans etkileşim olarak çok daha ileri götüreceğinde iddialı. Sony kulaklık için de "Oyuncular, yeni kulaklığı taktıklarında daha da büyük bir mevcudiyet duygusu hissedecek ve oyun dünyalarına daha da dalacaklar." demekte.

Görünüşe göre çözünürlük ve görüş alanından izleme ve girişe kadar her şeyi geliştiren yeni nesil bir VR sistemi geliyor.

Sony yeni VR sisteminin halen geliştirmekte olduğu ve büyük ihtimal 2021'de piyasaya sürülmeyeceğini açıkladı. Ancak geliştirme topluluğu şimdiden çalışmalara başladığı için bu duyuruyu şimdi yapmaya karar verdi.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler