2/7/2020

Spotify, Çiftler İçin Yeni Premium Planını Açıkladı!

Spotify, yeni premium planı ile kullanıcı sayısını arttırmayı amaçlıyor. Yeni paket ne kadar?

Spotify, zaten 6 kişiye kadar aileler için, özel tasarlanmış bir plan sunuyor, fakat ya aileniz biraz daha küçükse? Spotify, işte bu kesimi mutlu edecek, yepyeni bir premium üyelik planını açıkladı.

Yeni plan, Spotify Premium Duo olarak adlandırılıyor ve Türkiye ile birlikte 55 ülkede aynı anda hizmete sunuluyor. Aile planının aksine Premium Duo aboneliği, aynı adreste yaşayan, müzik aşığı çiftler için özel olarak tasarlanmış. Premium Duo üyeliği için ödemeniz gereken aylık bedel ise sadece 23.99₺.

Premium Duo planı, reklamsız isteğe bağlı dinleme, 50 milyondan fazla parçaya erişim ve 1 milyondan fazla podcast listesine ulaşma avantajlarını sunuyor. Daha da önemlisi, Premium Duo'ya abone olan kişiler, kendi listelerini istedikleri zaman tek tek, kesintisiz olarak dinleyebiliyor ve özel Duo Mix özelliğine erişebiliyor.

Duo Mix özelliği ile Premium Duo aboneleri, kendileri için özel hazırlanan ve düzenli olarak güncellenen çalma listelerini dinleyerek, sevdikleri müzik tarzını keşfetmelerine olanak sağlıyor. İlk ayı ücretsiz olarak sunulan Premium Duo aboneliğinin tek şartı ise her iki kullanıcının da aynı adreste ikamet etmeleri!

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler