22/6/2020

Spotify, YouTube Müziğin Bir Özelliğini Kopyalamaya Hazırlanıyor!

Yakın zamanda Spotify, uygulama üzerinden video entegrasyonuna hazırlanıyor...

Günümüzde Spotify, en popüler ve en çok kullanıcıya sahip müzik platform servisi ünvanını elinde bulunduruyor. Bu ünvanı korumak için yepyeni bir özelliği, Spotify uygulamasında kullanıma açmak için çalışmalar yapıyor.

Yeni özellik aslında YouTube Müzik platformunda çoktan kullanıma sunulmuş durumda. Dolayısı ile Spotify, bu konuda YouTube Music'in izinden giderek, rekabette olduğu diğer platformlardaki dikkat çeken özellikleri, kendi platformunda da sunmayı ve ünvanını korumayı hedefliyor.

Spotify yeni özellik için yepyeni bir sekme arayüzü üzerinde çalışıyor ve bu arayüz ile kullanıcılara birçok seçeceğin bulunduğu bir ekran yaratmayı hedefliyor. Bu yeni sekme arayüzü üzerinde albüm kapağının resminin yanı sıra, çalan parçanın tanıtım videosunun bulunduğu bir bölüm ile çalan parçanın tam video klibinin bulunduğu bölüm bulunuyor.

Her ne kadar Spotify şu anda bu özellik hakkında herhangi bir açıklama yapmamış olsa da, kesinlikle YouTube Müzik platformunun sunduğu gibi, çalan müziğin videosunu gösterebilecek bir arayüz üzerinde çalıştığı, birçok kaynak tarafından da doğrulanmış durumda.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler