3/8/2021

Spotify'dan yeni düşük maliyetli üyelik sistemi

Spotify, ayda 0,99 ABD doları tutarında daha az kısıtlayıcı, reklam destekli bir katmanı test ediyor. Spotify Plus, 'sınırlı sayıda' kullanıcıyla deneniyor.

Spotify Plus, mevcut ücretsiz ve premium öğelerini birleştiren akış hizmeti tarafından yönlendirilen yeni bir düşük maliyetli abonelik sunacak. Plan, Spotify'ın ücretsiz seviyesi gibi reklamlar içeriyor, ancak saatte atlayabileceğiniz parça sayısına herhangi bir sınır getirmiyor. Kullanıcılar ayrıca, çoğunlukla albümler ve çalma listeleri içinde karıştırmakla sınırlı olmak yerine, dinlemek istedikleri belirli şarkıları seçmekte özgür olacaklar.

Spotify'ın ücretsiz katmanı 2018'den beri mevcut haliyle var. Kullanıcıların saatte altı parçadan fazlasını atlamalarına izin vermiyor ve yalnızca editoryal olarak seçilmiş çalma listelerinden algoritmik olarak oluşturulmuş 15 çalma listesinden belirli parçaları seçip dinlemelerine izin veriyor. “Discover Weekly” ve “Daily Mix” gibi koleksiyonlar. Bu çalma listelerinin dışında, ücretsiz kullanıcılar yalnızca karıştırılmış parçaları dinleyebiliyor. Yeni Spotify Plus, bu kısıtlamalardan bazılarını azaltmanın nispeten ucuz bir yolu gibi görünüyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler