11/5/2021

Spotify'dan Yeni Paylaşma Özellikleri

Spotify, Facebook ile genişletilmiş ortaklığının hemen ardından, bu sabah hem müzik hem de podcastler dahil olmak üzere Spotify içeriğinin sosyal medyada paylaşılma şeklini genişleten yeni paylaşım özelliklerini duyurdu.

Bunun bir parçası olarak, Spotify’ın şarkılara döngüsel, görsel sanat deneyimi ekleyen Canvas özelliği iyileştiriliyor. Spotify ayrıca artık kullanıcıların podcast'e zaman damgalı bir bağlantı paylaşmasına da izin verecek ve bu da kullanıcıların podcast bölümünün belirli bir anını ayarlamasına olanak tanıyor.

Önceden, bir podcast bölümünü paylaşmak isterseniz, yalnızca tüm bölümün bağlantısını gönderebiliyordunuz. Ancak çoğu zaman insanlar bir bölümün belirli bir bölümü hakkında yorum yapmak veya tartışmak isterler. Artık, şovu dinlerken "paylaş" düğmesine dokunduktan sonra, geçerli oynatma süresinde "paylaşıma geç" özelliğini kullanarak bunu yapabilecekler.

Bu, gösteriyi duraklattığınız zaman damgasından itibaren paylaşmanıza olanak tanıyan bir geçiş anahtarıdır. Bunu açtıktan sonra Instagram, Facebook (Hikayeler veya Besleme), Snapchat, Twitter, WhatsApp, SMS ve diğerleri gibi nerede paylaşmak istediğinizi seçebilirsiniz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler