27/5/2022

Star Wars 2022'yi kutluyor! İşte yeni Disney duyuruları

Disney, büyük Star Wars konferansı olan Star Wars Celebration'a ev sahipliği yapıyor ve şimdiden gösteriden çok sayıda önemli duyuru yapıldı.

*Willow'un devamı olan Willow, Willow'u içeren bir fragman aldı

Bir zamanlar, Ron Howard ve George Lucas, yepyeni bir fantezi olan Willow'u yaratarak Star Wars'ın başarısını denemek ve kopyalamak istediler. Film 1988'de vizyona girdi ve filmle ilgili kişisel olarak çok önemli ve hoş anılarım olsa da, ben ender bulunuyorum. Film sadece gişede başarılı oldu ve bir devam filmi için ortaya çıkan tüm planlar donduruldu.

Şimdi, 34 yıl sonra, Warwick Davis'in ünlü sihirbazına adanmış bir dizi elde ediyoruz. Artık eğitim gören bir büyücü değil, Willow'un artık bir asası var - ve görünüşe göre insanları çok çeşitli hayvanlara dönüştürmenin ötesinde sihir yapabiliyor.

Yeni şovun geri kalanı, film ilk gösterime girdiğinde muhtemelen hayatta bile değildi, ama kesinlikle yapacak çok şeyleri var. Star Wars Celebration'da prömiyeri yapılan fragmanda bolca sihir, kılıç dövüşü, öpüşmeler ve olağanüstü vahşi saçlar var. Yeni gösteri 30 Kasım'da Disney Plus'ta başlıyor.

*Star Wars: Skeleton Crew, gelecek olan en yeni canlı aksiyon dizisi. Jude Law'ı canlandırıyor ve 2023'te çıkıyor

*Mandaloryalı 3. sezon Şubat 2023'te başlıyor. Disney, gelecek sezon hakkında yeni bilgiler açıkladı

*Ağustos'ta Disney Plus'a gelecek olan Andor'un ilk fragmanını izleyin. Diego Luna, Rogue One yan serisinde Cassian Andor rolünü yeniden canlandıracak.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler