21/12/2023

STEAM'de yeni oyun alırken bunu diğerlerinden gizleyebilirsiniz

Steam, NSFW Oyunlarını Gizlemek İçin Yeni Seçenek Ekliyor Steam artık oyuncuların oyunları satın almadan önce özel olarak işaretlemesine olanak tanıyor.

Düzenli olarak Steam, oyuncuların her gün kullandığı özellikleri ekleyen ve güncelleyen küçük, etkili değişikliklere kavuşuyor. Steam'i bu kadar pazar lideri yapan kısmen kullanıcı deneyimini sürekli iyileştirme konusundaki kararlılığıdır. Bu ve tüm büyük satışlar. Bugün Valve, Steam mağazasına yeni bir güncelleme daha yaparak oyunculara alışveriş sepetlerine odaklanan birçok yeni seçenek sundu. En büyük eklenti, bir oyunu daha satın almadan önce özel olarak işaretleme yeteneğidir.

Daha önce oyuncular, bir oyunu satın aldıktan sonra Steam profillerinde ve oyun listesinde gizleme seçeneğine sahipti; ancak bu, sınırlı bir süre için de olsa diğerlerinin oyunu satın aldıklarını hala görebilmeleri anlamına geliyordu. Artık oyunu sepetinize ilk girdiğinde özel olarak işaretleyebilir ve sahipliğinizin her zaman diğer kullanıcılardan gizlenmesini sağlayabilirsiniz. Bu değişikliğin yanı sıra Steam, sepeti de güncelledi; böylece bir cihaza eklediğiniz her şey, başka bir cihaza geçtiğinizde orada olacak. Ayrıca Valve, birden fazla arkadaşınız için aynı anda birden fazla alışveriş yapmanıza olanak sağlayacak şekilde arkadaşlara hediye satın almanın çalışma şeklini güncelledi.

Tüm bunların teknik olarak hala beta sürümde olduğunu belirtmekte fayda var. Henüz normal Steam istemcisinde bu özelliklerin tümüne erişemeyeceksiniz, ancak Steam İstemcisi Beta'ya kaydolursanız bunları prime time'a hazır olmadan önce test edebilirsiniz. Aşağıda alışveriş sepeti güncellemesinin tam yama notlarını bulacaksınız.

Bugünden itibaren Steam İstemcisi Beta'yı seçen kullanıcılar Steam Mağazasında alışveriş yaparken alışveriş sepetinin yeni bir versiyonunu görecekler. Bu kullanıcılar aynı zamanda kütüphanelerindeki oyunları özel olarak işaretleyebilecekler.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler