7/6/2021

Tinder'da Telefon Numarası İle Engellemek Artık Mümkün

Tinder sonunda eski sevgililerinizden, arkadaşlarınızdan, meslektaşlarınızdan, akrabalarınızdan ve bir flört uygulamasında karşılaşmak istemeyeceğiniz herkesten kaçınmanıza izin veriyor. Şirket bugün, insanların telefon kişilerini engellemesine izin vermeye başlayacağını duyurdu.

Romantizm arayanlar, bu özelliğe ayarlarından "Kişileri Engelle" menüsünden erişebilir ve burada hangi kişileri engellemek istediklerini tanımlayabilirler - yani bu kişiler onlar için ortaya çıkmaz veya tam tersi.

Kullanıcılar tam kişi listelerini Tinder'a yükleyebilir veya tek tek ekleyebilir. Tinder, herkesin kişilerini - yalnızca engellemeyi seçtiklerini - saklamayacağını ve kişilerin istedikleri zaman kişi listelerinin engellemesini kaldırabileceğini veya bağlantısını kesebileceğini söylüyor. Engellenen kişilere, engellendikleri bildirilmez. Tabii ki, eski veya başka bir değersiz kişinin bir Tinder hesabı olup olmadığını bilmenin kolay bir yolu yok; daha çok önleyici bir önlemdir. Ve engellenen bir kişi o zamandan beri telefon numarasını değiştirip Tinder'a katıldıysa, hesabı yine de ortaya çıkabilir.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler