4/3/2023

Twitter Blue, artık 20'den fazla yeni ülkede kullanıma sunuldu

Bunlar arasında Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Slovakya, Slovenya ve İsveç bulunmaktadır.

Ayda 8 dolar ödemeye istekli kişiler için bir dizi ekstra avantaj sağlayan Twitter Blue, bir dizi gecikme ve son dakika yeniden çalışmasının ardından geçen yılın sonlarında yeniden başlatıldı. Mavi doğrulama onay işaretinin yanı sıra, kullanıcılara diğer özelliklerin yanı sıra tweet'leri düzenleme, yer imlerine eklenmiş tweet'leri klasörler halinde düzenleme, NFT Profil Resimleri kullanma, uygulama temalarını değiştirme, saatlerce süren videolar gönderme ve daha uzun tweet'ler oluşturma yeteneği de sunar.

Kısa bir süre önce Twitter Blue, SMS mesajları yoluyla iki faktörlü kimlik doğrulama gibi daha önce tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilen ancak kaldırılan bazı özellikler de sunuyor. Ve gelecekte Twitter Blue, kullanıcılara zaman çizelgelerinde daha az reklam görme seçeneği sunacak.

Twitter, Facebook ve Daha Fazlasının Yerini Alacak Alternatif Sosyal Ağlar
Twitter Blue'nun web sitesinde mobilden daha ucuz olduğunu unutmayın. Twitter'ın sitesinde oturum açarsanız, yılda 84 ABD doları karşılığında alabilirsiniz; iOS ve Android'de maliyeti 114 ABD dolarıdır. Fiyatlar pazara göre değişir; Avrupa'da aylık plan ayda 8 avro iken yıllık plan ayda 84 avro.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler