29/5/2020

Twitter Web Uygulamasına Yeni Özellikler Geldi!

Twitter'ın web uygulamasında artık tweetlerinizi programlayabilirsiniz...

Twitter'a gelen yeni özellikler sayesinde çok daha kullanıcı dostu haline geliyor. Twitter'ın web uygulamasına gelen bu yeni özellikler, artık tweetlerinizi yönetebilmenize olanak tanıyor.

Taslak Tweetler

Yeni bir tweet yazmanın ortasındaysanız ve tam o sırada bir nedenden dolayı tweetinizi yarıda bırakmak zorunda kalırsanız, artık yazdığınız tweetinizi taslak olarak kaydedebilirsiniz. Tek yapmanız gereken tamamlanmamış tweetinizin penceresinin üst tarafında bulunan "X" e basmak ve "Kaydet"i seçmek. Gönderilmemiş taslak tweetlerinize erişmek için ise "Gönderilmemiş Tweetler"i seçmeniz yeterli olacaktır.

Taslak Tweet özelliği Twitter'ın mobil uygulamasında da kullanılabiliyor. Fakat ne yazıkki taslak tweetleriniz, mobil uygulama ile web uygulaması arasında senkronize edilmiyor gibi duruyor. Eminiz ki yakın zamanda Twitter bu sorunu da çözecektir.

Tweetleri Planlı Gönderme

Twitter artık tweetlerinizi planlamanıza da izin veriyor. Tweetlerinizi planlamak için "Takvim/Saat" simgesine basmanız ve tweetinizin gönderilmesini istediğiniz zamanı seçmeniz yeterli. Kolay değil mi?

Ayrıca planlama özelliği ile birden çok tweetinizin gönderilme zamanlarını ayarlayabildiğinizi de ekleyelim.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler