27/3/2023

Uber Eats Çok Yakında Türkiye'de!

Yemeksepeti, getir ve trendyol'a yeni bir rakip daha geliyor. Uber Eats iş yeri kayıtlarına ve Türkiye uygulamasını aktif etti. Nisan ya da Mayıs içinde sipariş almaya başlayacağı sızan bilgiler içerisinde.

Uber Eats uygulaması kendini şu şekilde tanıtıyor:

Acıktınız mı? Sevdiğiniz restoranlardan arzu ettiğiniz yemekler Uber hızıyla kapınıza gelsin.Dilediğiniz yemeği, dilediğiniz zaman ve dilediğiniz yerde yiyin. Canınızın çektiği yerel lezzetlerin hepsini tek bir düğmeye dokunarak bulabilirsiniz.

Bu akşam ne yiyeceğinize dair bir fikir edinmek için şehrinizdeki restoranlara ve en sevdiğiniz fast food yemeklerine göz atın. Ayrıca, belirli bir restoran, yemek veya mutfak türüne göre arama yaparak damak zevkinize en uygun lezzeti de bulabilirsiniz.

Pizza. Burrito'lar Hamburgerler Suşi İştahınızı kabartan yemeği bulmak için, Uber Eats'i deneyin.Siparişinizi vermeye hazır olduğunuzda teslimat adresinizi, tahmini teslimat süresini ve KDV ile hizmet ücretini de içeren toplam ücreti göreceksiniz. Uber hesabınızla kesintisiz olarak ödeme yapmak veya bir kredi kartı eklemek için dokunun. Yola çıkan siparişinizi gerçek zamanlı olarak takip edin.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz: Android Apple

İşte Uber Eats işletmelerde sık sorulan sorular :

  • İş ortağı olmak ne kadar zaman alır?
  • Kaç yerde mekânınız olduğuna bağlı olarak birkaç gün içinde Uber Eats restoran iş ortağı olup sipariş kabul etmeye başlamanız mümkündür.
  • Ücretlendirme sistemi nasıl işler?
  • Uber Eats fiyatlandırması iki kısımdan oluşur. Restoranlar, tek seferlik bir etkinleştirme ücreti karşılığında bir başlangıç seti, tablet, restoran yazılımı ve profesyonel fotoğraf çekimi hizmeti alır. Hizmet ücreti, Uber Eats ile verilen her restoran siparişinin belirli bir yüzdesi olarak hesaplanır.
  • Teslimatları kim yapar?
  • Uber platformu sizi bağımsız sürücü ortaklarıyla, bisiklet ve scooter kullanarak veya yürüyerek müşterilerinize teslimat yapacak kişilerle buluşturabilir. Uber platformunu kullanan teslimat iş ortağı ağı sayesinde restoranların kendi teslimat personeline sahip olması gerekmez. Ancak kendi personeliniz varsa bu konuda esnek olduğumuz için onlar aracılığıyla da teslimat yapabilirsiniz. Bu seçeneğin bulunduğunuz şehirde şu anda olup olmadığını öğrenmek için restaurants@uber.com adresine e-posta gönderin veya doğrudan Uber Eats iletişim görevlinizle iletişime geçin.
  • Teslimat yarıçapı nedir?
  • Bu, şehirden şehire değişir. Restoranınıza en uygun bölgeyi bulmak için teslimat kapsamını ve konumunuzu değerlendirebiliriz.
  • Restoran iş ortakları hangi Uber Eats araçlarını kullanabilir?
  • Uber Eats Siparişleri yazılımının yüklü olduğu bir tablet, restoran iş ortaklarının yeni siparişleri günlük olarak takip etmesine ve teslimatları yönetmesine yardımcı olur. Uber Eats Manager yazılımı, menülere, ödeme bilgilerine, satış verilerine ve müşteri iç görülerine daha ayrıntılı erişim sağlar. İki aracın da her gün hızlı ve sorunsuz çalışmasını sağlayan bir teknoloji ekibimiz var.

İşletmek olarak ayıt olmak ve detaylı bilgi almak için sayfayı ziyaret edebilirsiniz Uber Eats İş Ortağı

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler