17/3/2023

Volkswagen Elektrikli Yepyeni Bir Araç ID. 2all

Volkswagen markası, kompakt otomobillerinin başarı öyküsünü elektrikli mobilite çağında sürdürüyor ve ID ile birlikte 25.000 Euro'dan daha ucuza mal olan tamamen elektrikli bir Volkswagen'in ilk görüntüsünü sunuyor.

2all konsept otomobil. İlk bilgiler: önden çekiş, 450 km'ye kadar menzil, Seyahat Asistanı, IQ.LIGHT veya Elektrikli Araç Rota Planlayıcı gibi yenilikçi teknolojik özellikler ve yeni bir Volkswagen tasarım dili. Üretim versiyonu MEB Giriş platformuna dayalı olacak ve Volkswagen'in 2026 yılına kadar piyasaya süreceği on yeni elektrikli modelden biri olacak.

Volkswagen Binek Araçlar CEO'su Thomas Schäfer: "Volkswagen'i gerçek bir Aşk Markası yapma hedefiyle şirketi hızla ve temelden dönüştürüyoruz. Kimlik. 2all, markayı nereye götürmek istediğimizi gösteriyor. Müşteriye yakın olmak ve harika tasarımla birlikte en iyi teknolojiyi sunmak istiyoruz. Elektrikli mobiliteyi kitlelere ulaştırmak için dönüşümü hızla uyguluyoruz.” dedi

Volkswagen, kimliğin üretim versiyonunu sunacak. 2025'te Avrupa pazarı için 2all. Hedef, 25.000 Euro'nun altında bir başlangıç fiyatı.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler