12/5/2024

Warner Bros. Discovery'nin ilk yeni Yüzüklerin Efendisi filmi 2026'da vizyona girecek

Andy Serkis, Peter Jackson'ın Warner Bros. için yapımcılığını üstlendiği yeni film Yüzüklerin Efendisi: The Hunt for Gollum'un yönetmenliğini ve başrolünü üstlenecek.

Geçtiğimiz yıl Warner Bros. Discovery, Peter Jackson'ın J.R.R.'den uyarlanan orijinal üçlemesini ortaya çıkaran yapım şirketi New Line Cinema ile "birden fazla Yüzüklerin Efendisi filmi" üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Tolkien'in romanları. Artık bu yeni filmlerden ilkinin muhtemelen ne zaman vizyona gireceğini biliyoruz.

Bugünkü kazanç açıklaması sırasında WBD CEO'su David Zaslav, şirketin Yüzüklerin Efendisi: Gollum Avı'nın 2026'da çıkmasını ve "henüz anlatılmamış hikayeleri keşfetmesini" beklediğini duyurdu. Andy Serkis filmi yönetecek ve Tek Yüzük'le karşılaşması onu çılgın bir gulyabaniye dönüştüren Hobbit benzeri adam rolünü yeniden üstlenecek ve Jackson, Fran Walsh ve Philippa Boyens projeye yapımcı olarak katıldı.

Filmle ilgili yaptığı açıklamada Jackson, "Orta Dünya'ya geri dönmenin bir onur ve ayrıcalık olduğunu" ekledi.

Şu anda başka bir oyuncu seçimi duyurusu yapılmadı ve WBD, filmin konusuyla ilgili ayrıntıları paylaşmadı. Ancak tahmini çıkış tarihi o kadar da uzak olmadığından, eski adıyla Sméagol olarak bilinen adamın geleceği hakkında daha fazla şey duymaya başlamamız çok uzun sürmeyecek.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler