1/12/2022

"Wednesday" Netflix Rekorunu Kırdı

Wednesday ilk hafta 341,23 milyon saat izlenme ile rekor kırdı ve Netflix listelerinin zirvesine yükseldi.

Wednesday artık Netflix'teki herhangi bir İngilizce TV dizisi için bir haftada en çok izlenen saat rekorunu elinde tutuyor. Etkileyici bir şekilde, bu, daha önce unvanı elinde tutan Stranger Things 4'ü geride bıraktı. Zirvede, Stranger Things 4'ün ilk yedi bölümü, hizmetteki ilk hafta 335 milyon saat izlenmişti.

Çarşamba, Netflix'in izlediği 93 ülkenin tamamında İlk 10'a girdi ve 83 ülkede 1 numara oldu - bu rekor Stranger Things 4 ile de paylaşılıyor.

Netflix'e göre Çarşamba, 50 milyondan fazla evde görüntülendi.

İLGİLİ HİKAYE

Jenna Ortega'nın Wednesday Addams rolünde oynadığı dizi, karakterin Nevermore Academy'de öğrenci olarak geçirdiği yılları konu alıyor ve burada ortaya çıkan psişik yeteneğinde ustalaşmaya, yerel kasabayı terörize eden canavarca bir öldürme çılgınlığını engellemeye ve onu karıştıran cinayet gizemini çözmeye çalışıyor.

Dizide ayrıca Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White), Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Riki Lindhome yer alıyor. Dizide Christina Ricci'nin yanı sıra Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Fred Arimisen ve Isaac Ordonez de yer alıyor. Çarşamba'nın yönetmenliğini ve baş yapımcılığını Tim Burton, yaratıcılar/showrunners Al Gough ve Miles Millar ile birlikte yapıyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler