30/5/2023

WhatsApp Görüntülü Görüşmeler İçin Ekran Paylaşımını Test Ediyor

Android 2.23.11.19 için WhatsApp beta sürümüne sahip olanlar, yeni özelliği test edebilirler, bir ekran paylaşım simgesi bulmalısınız.


WhatsApp, Android kullanıcılarının görüntülü arama sırasında ekranlarını paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özelliği kullanıma sunuyor. İlk önce beta test kullanıcılarına sunulan güncelleme, akıllı telefonunuzun ekranındaki her şeyi kaydeden ve alıcıyla paylaşan yeni bir çağrı kontrol görüntüleme düğmesi içerir.

Android 2.23.11.19 için WhatsApp beta sürümüne sahip olanlar, WhatsApp aramalarının alt kısmında kamera değiştirme ve video devre dışı bırakma araçları arasında yer alan, sağı gösteren ok bulunan yeni bir telefon simgesi aramalıdır.

Meta'nın sahibi olduğu firmanın şifreler, ödeme ayrıntıları, fotoğraflar, mesajlar ve ses dahil "ekranınızda görünen tüm bilgilere erişebileceği" uyarısıyla "kayda veya yayınlamaya başlamak" için tıklayın.

İlk başta herkes için sorunsuz bir seyir olmayabilir: WABetaInfo'nun işaret ettiği gibi, özellik muhtemelen eski işletim sistemlerinde mevcut değildir, büyük grup çağrılarında çalışmayabilir ve alıcı WhatsApp'ın eski bir sürümünü çalıştırıyorsa engellenebilir. Artı, bu beta sürümünde olduğundan, tüm WhatsApp kullanıcılarına tam bir sunum göreceğimizin garantisi yok.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler